Vegan “Τονοσαλάτα”

Vegan Θαλασσινή Σαλάτα - vegan τονοσαλάτα

Vegan “Τονοσαλάτα”

Vegan – Χωρίς Λάδι

 Χρόνος Προετοιμασίας  10 λεπτά

Μερίδες 2-4

ΥΛΙΚΑ

  • 400 γρ. Ρεβύθια, βρασμένα
  • 1 μικρό Κρεμμύδι, σε κύβους
  • 3-4 μικρά Τουρσιά, κομμένα σε φέτες
  • 2 φρέσκα Κρεμμυδάκια, κομμένα σε φέτες
  • 2 κ.σ. Ξύδι Ρυζιού
  • 2 κ.σ. Μουστάρδα Dijon
  • 1 κ.σ. Ταχίνι
  • 1-2 κ.σ. Φύκια (dulse, nori, wakame, κ.λπ.)
  • Μαύρο Πιπέρι
  • ¼ κ.γ. Σκόρδο σκόνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Τοποθετούμε τα ρεβύθια σε ένα μπολ και τα πολτοποιούμε στην επιθυμητή συνοχή με ένα πιρούνι (ίσως θέλετε να είναι εντελώς λείο στην υφή ή με μερικά κομμάτια να παραμένουν μέσα).
  • Προσθέτουμε τα υπόλοιπα συστατικά στο μπολ και τα συνδυάζουμε.
  • Σερβίρουμε πάνω σε φέτες ψωμιού ή και μόνο της.
  • Φυλάσσετε στο ψυγείο για 3-4 ημέρες σε αεροστεγές δοχείο.

Περισσότερες Vegan Συνταγές

Χούμους Παντζαριού
Vegan Κεφτεδάκια σε Κόκκινη Σάλτσα με Βασιλικό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μενού
error: Content is protected !!