Vegan “Τονοσαλάτα”

Vegan Θαλασσινή Σαλάτα - vegan τονοσαλάτα

Vegan “Τονοσαλάτα”

Vegan – Χωρίς Λάδι

 Χρόνος Προετοιμασίας  10 λεπτά

Μερίδες 2-4

ΥΛΙΚΑ

  • 400 γρ. Ρεβύθια, βρασμένα
  • 1 μικρό Κρεμμύδι, σε κύβους
  • 3-4 μικρά Τουρσιά, κομμένα σε φέτες
  • 2 φρέσκα Κρεμμυδάκια, κομμένα σε φέτες
  • 2 κ.σ. Ξύδι Ρυζιού
  • 2 κ.σ. Μουστάρδα Dijon
  • 1 κ.σ. Ταχίνι
  • 1-2 κ.σ. Φύκια (dulse, nori, wakame, κ.λπ.)
  • Μαύρο Πιπέρι
  • ¼ κ.γ. Σκόρδο σκόνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Τοποθετούμε τα ρεβύθια σε ένα μπολ και τα πολτοποιούμε στην επιθυμητή συνοχή με ένα πιρούνι (ίσως θέλετε να είναι εντελώς λείο στην υφή ή με μερικά κομμάτια να παραμένουν μέσα).
  • Προσθέτουμε τα υπόλοιπα συστατικά στο μπολ και τα συνδυάζουμε.
  • Σερβίρουμε πάνω σε φέτες ψωμιού ή και μόνο της.
  • Φυλάσσετε στο ψυγείο για 3-4 ημέρες σε αεροστεγές δοχείο.

Περισσότερες Vegan Συνταγές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Χούμους Παντζαριού
Vegan Κεφτεδάκια σε Κόκκινη Σάλτσα με Βασιλικό

διαβάστε επίσης στο VeganWorld.gr

error: Content is protected !!