Vegan Μπισκότα χωρίς γλουτένη

Vegan Μπισκότα χωρίς γλουτένη και με μόνο τέσσερα συστατικά!

Απολαύστε το Halloween με χιούμορ και γλυκιά γεύση!

Vegan Μπισκότα χωρίς γλουτένη

Χρόνος προετοιμασίας: 45 – 60 λεπτά
Ποσότητα: Για 12 Μπισκότα
Vegan Συνταγή

Δεν χρειάζονται φούρνο και ψήσιμο

ΥΛΙΚΑ

Για τα Μπισκότα Καρύδας

  • 1 1/2 φλιτζάνι Καρύδα, σε κομματάκια ή νιφάδες
  • 1/4 λάδι Καρύδας
  • 2 κουταλιές της σούπας Σιρόπι Σφενδάμου

Για τη Στρώση Σοκολάτας

  • 1/2 φλιτζάνι vegan νιφάδες Σοκολάτας ή vegan κουβερτούρα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού λάδι Καρύδας

Για τη Διακόσμηση Σοκολάτας

  • 2 κουταλιές της σούπας vegan νιφάδες σοκολάτας ή vegan κουβερτούρα
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού λάδι Καρύδας

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για τα μπισκότα καρύδας:

Βάλτε την καρύδα, το λάδι καρύδας και το σιρόπι σφενδάμου στο μίξερ και ανακατέψτε μέχρι να έχετε ένα υγρό και κολλώδες μείγμα ζύμης.
Ρίξτε το μείγμα σε ένα ταψί για μπισκότα με θέσεις. Κάθε θήκη παίρνει περίπου 1 1/2 κουταλιά της σούπας από το μείγμα. Πιέστε με ένα κουτάλι για να έχετε μία ομαλή και πηχτή στρώση. Βάλτε το στην κατάψυξη για 10-15 λεπτά.
Βγάλτε τα μπισκότα από την κατάψυξη. Ετοιμάστε ένα φύλλο λαδόκολλας, βγάλτε τα μπισκότα από το ταψί και τοποθετήστε τα στο φύλλο, ομοιόμορφα και σε απόσταση. Μεταφέρετε τα πάλι στην κατάψυξη.

Για τη στρώση σοκολάτας:

Βάλτε τα υλικά για την στρώση σοκολάτας σε ένα μπολ ασφαλές για να θερμανθεί, και τοποθετείστε το πάνω από ένα κατσαρολάκι με ζεστό νερό. Λιώστε το μείγμα ανακατεύοντας τη σοκολάτα και το λάδι μέχρι να ομογενοποιηθούν.

Αφαιρέστε τα μπισκότα από την κατάψυξη. Βυθίστε ένα ένα το κάτω μέρος κάθε μπισκότου στο μπολ της λιωμένης σοκολάτας και επανατοποθετήστε τα στο φύλλο λαδόκολλας και στην κατάψυξη.

Για τη διακόσμηση σοκολάτας:

Βάλτε τα υλικά στο μπολ που χρησιμοποιήσατε πριν και λιώστε το μείγμα με τον ίδιο τρόπο. Βάλτε τη λιωμένη σοκολάτα σε μία Patisse Κορνέ-Σακούλα. Κρατώντας την πάνω από ένα μπισκότο, φτιάξτε δύο μεγάλες κουκίδες για τα μάτια. Κάντε δύο μικροσκοπικά κομμάτια κάτω από τα μάτια για να δημιουργήσετε τη μύτη. Στη συνέχεια δημιουργήστε ένα ημικύκλιο στο κάτω μέρος για το στόμα και προσθέστε λεπτές γραμμές κατά μήκος του στόματος, δημιουργώντας έτσι τις ραφές. Επαναλάβετε για όλα τα μπισκότα.
Τοποθετήστε το φύλλο πάλι στην κατάψυξη για τουλάχιστον 15 λεπτά. Ξεπαγώστε 15 λεπτά πριν το σερβίρισμα.

Απολαύστε και Διασκεδάστε!

 

Bloody Κολοκυθόσουπα
Vegan Raw Κεφτέδες και Σαλάτα με 4 Χόρτα Εποχής

διαβάστε επίσης στο VeganWorld.gr

error: Content is protected !!