Σούπα με Kαρύδα, Tζίντζερ και Kαρότο – ενισχυτική για το ανοσοποιητικό σύστημα

Σούπα με Kαρύδα, Tζίντζερ και Kαρότο για ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Συστήματος

Σούπα με Καρύδα, Τζίντζερ και Καρότο για ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Συστήματος

ΥΛΙΚΑ

  • 1 μέτριο Λευκό Κρεμμύδι, σε κύβους
  • 3 Σκελίδες Σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο Τζίντζερ, ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ. Κύμινο
  • 1 κ.γ. Κόλιανδρο
  • 5 κούπες ψιλοκομμένα Καρότα (περίπου 7 μεγάλα καρότα)
  • 3 κούπες Ζωμό Λαχανικών
  • 1 κούπα Γάλα Καρύδας
  • Αλάτι και πιπέρι
Vegan Σούπα με Kαρύδα, Tζίντζερ και Kαρότο για ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Συστήματος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, μαγειρεύουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, ή ζωμό λαχανικών για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
  • Προσθέτουμε το τζίντζερ, το καρότο και τα μπαχαρικά, ανακατεύουμε καλά και μαγειρεύουμε για άλλα 3-4 λεπτά. Ελέγχουμε και προσθέτουμε ελάχιστο ζωμό λαχανικών αν χρειαστεί. Προσθέτουμε το γάλα καρύδας και όλο τον ζωμό λαχανικών και αφήνουμε να σιγοβράσει ελαφρά χωρίς καπάκι, για περίπου 20-25 λεπτά ή μέχρι να μαγειρευτούν τελείως τα καρότα.
  • Μεταφέρουμε τη σούπα σε ένα μπλέντερ και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει κρεμώδης.
  • Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
  • Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με φρέσκο κόλιανδο και λίγο χυμό από φρέσκο λάιμ ή αποθηκεύουμε στο ψυγείο μέχρι και 5 μέρες.

Περισσότερες Vegan Συνταγές

Vegan Σούπα για ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Συστήματος
Πράσινες Vegan Κρέπες με Αβοκάντο και Λαχανικά (χωρίς γλουτένη)

διαβάστε επίσης στο VeganWorld.gr

Μενού
error: Content is protected !!