Σούπα με Kαρύδα, Tζίντζερ και Kαρότο – ενισχυτική για το ανοσοποιητικό σύστημα

Σούπα με Kαρύδα, Tζίντζερ και Kαρότο για ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Συστήματος

Σούπα με Καρύδα, Τζίντζερ και Καρότο για ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Συστήματος

ΥΛΙΚΑ

  • 1 μέτριο Λευκό Κρεμμύδι, σε κύβους
  • 3 Σκελίδες Σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο Τζίντζερ, ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ. Κύμινο
  • 1 κ.γ. Κόλιανδρο
  • 5 κούπες ψιλοκομμένα Καρότα (περίπου 7 μεγάλα καρότα)
  • 3 κούπες Ζωμό Λαχανικών
  • 1 κούπα Γάλα Καρύδας
  • Αλάτι και πιπέρι
Vegan Σούπα με Kαρύδα, Tζίντζερ και Kαρότο για ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Συστήματος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, μαγειρεύουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, ή ζωμό λαχανικών για 3-4 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
  • Προσθέτουμε το τζίντζερ, το καρότο και τα μπαχαρικά, ανακατεύουμε καλά και μαγειρεύουμε για άλλα 3-4 λεπτά. Ελέγχουμε και προσθέτουμε ελάχιστο ζωμό λαχανικών αν χρειαστεί. Προσθέτουμε το γάλα καρύδας και όλο τον ζωμό λαχανικών και αφήνουμε να σιγοβράσει ελαφρά χωρίς καπάκι, για περίπου 20-25 λεπτά ή μέχρι να μαγειρευτούν τελείως τα καρότα.
  • Μεταφέρουμε τη σούπα σε ένα μπλέντερ και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει κρεμώδης.
  • Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
  • Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με φρέσκο κόλιανδο και λίγο χυμό από φρέσκο λάιμ ή αποθηκεύουμε στο ψυγείο μέχρι και 5 μέρες.

Περισσότερες Vegan Συνταγές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Fill out this field
Fill out this field
Δώστε μια έγκυρη ηλ. διεύθυνση.
You need to agree with the terms to proceed

Vegan Σούπα για ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Συστήματος
Πράσινες Vegan Κρέπες με Αβοκάντο και Λαχανικά (χωρίς γλουτένη)

διαβάστε επίσης στο VeganWorld.gr

error: Content is protected !!