Σουβλάκια από Κεμπάπ Σόγιας

Σουβλάκι Κεμπάπ με Σόγια

Σουβλάκια από Κεμπάπ Σόγιας

Σουβλάκια από Κεμπάπ Σόγιας – Μια εύκολη συνταγή με εκπληκτική γεύση!

 Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά

Χρόνος Μαγειρέματος: 25 λεπτά

Μερίδες: 10 σουβλάκια

ΥΛΙΚΑ

  • 1 κούπα Κεμπάπ Σόγια, ξηρή
  • 400 ml Νερό
  •  2 κ.σ. Ελαιόλαδο
  •  2 κ.σ. Σόγια σως
  • 1 κ.σ. Μοσχοβόλια (αλάτι, πιπέρι, μουστάρδα, γλυκιά πιπεριά, κύμινο, ρίγανη, μαντζουράνα, θυμάρι και εστραγκόν)
  • 1 κ.γ. Κόλιανδρο

 

Σουβλάκια Κεμπάπ Σόγια vegan

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Αρχικά, βράζουμε τα κομμάτια κεμπάπ σόγιας σε ζεστό νερό. Χρειάζονται περίπου 4 έως 5 λεπτά. Στη συνέχεια αποστραγγίζουμε το υπερβολικό νερό.
  • Σε ένα μπολ ανάμιξης, τοποθετούμε τα κομμάτια σόγιας, μοσχοβόλια, σως σόγιας, κόλιανδρο, μαύρο πιπέρι και αλάτι, και τα ανακατεύουμε καλά όλα μαζί.
  • Ξεκουράζουμε τα μαριναρισμένα κομμάτια σόγιας τουλάχιστον για 10 λεπτά.
  • Μετά από 10 λεπτά, παίρνουμε τα ξυλάκια για σουβλάκια και περνάμε τα μαριναρισμένα κομμάτια σόγιας μαζί με τις πιπεριές .
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 C.
  • Τοποθετούμε τα σουβλάκια στις ράγες ψησίματος και το γυρίζουμε στο γκριλ για 10-15 λεπτά (ανάλογα με το φούρνο μας).
  • Μετά από 10 λεπτά γυρίζουμε τα σουβλάκια από την άλλη πλευρά και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά. Απολαμβάνουμε!

Περισσότερες Vegan Συνταγές

Δροσερό Πράσινο Γκασπάτσο με Αγγούρι και Αβοκάντο
Καλοκαιρινή Σούπα Καλαμποκιού

διαβάστε επίσης στο VeganWorld.gr

error: Content is protected !!