
Σουβλάκια από Κεμπάπ Σόγιας
Σουβλάκια από Κεμπάπ Σόγιας – Μια εύκολη συνταγή με εκπληκτική γεύση!
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 25 λεπτά
Μερίδες: 10 σουβλάκια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αρχικά, βράζουμε τα κομμάτια κεμπάπ σόγιας σε ζεστό νερό. Χρειάζονται περίπου 4 έως 5 λεπτά. Στη συνέχεια αποστραγγίζουμε το υπερβολικό νερό.
- Σε ένα μπολ ανάμιξης, τοποθετούμε τα κομμάτια σόγιας, μοσχοβόλια, σως σόγιας, κόλιανδρο, μαύρο πιπέρι και αλάτι, και τα ανακατεύουμε καλά όλα μαζί.
- Ξεκουράζουμε τα μαριναρισμένα κομμάτια σόγιας τουλάχιστον για 10 λεπτά.
- Μετά από 10 λεπτά, παίρνουμε τα ξυλάκια για σουβλάκια και περνάμε τα μαριναρισμένα κομμάτια σόγιας μαζί με τις πιπεριές .
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 C.
- Τοποθετούμε τα σουβλάκια στις ράγες ψησίματος και το γυρίζουμε στο γκριλ για 10-15 λεπτά (ανάλογα με το φούρνο μας).
- Μετά από 10 λεπτά γυρίζουμε τα σουβλάκια από την άλλη πλευρά και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά. Απολαμβάνουμε!