Vegan Cheesecake Φράουλα (χωρίς ψήσιμο και γλουτένη)

Vegan Cheesecake Φράουλας χωρίς ψήσιμο και γλουτένη raw συνταγή γλυκό

Vegan Cheesecake Φράουλα (χωρίς ψήσιμο και γλουτένη)

vegan συνταγή

Αυτό το vegan cheesecake φράουλα χωρίς ψήσιμο πέρα ​​από νόστιμο, με μεταξένια υφή είναι και γεμάτο με έντονη υπέροχη γεύση φράουλας.

(χορτοφαγική, vegan, νηστίσιμη, χωρίς γλουτένη)

Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά  – Χρόνος Αναμονής: 2-3 ώρες
Συνολικός Χρόνος: 2-3 ώρες και 20′ – Μερίδες: 12

ΥΛΙΚΑ

Για την Βάση του vegan cheesecake:

  • 1 φλιτζάνι ωμά Aμύγδαλα
  • 1 φλιτζάνι ωμά Kαρύδια
  • 1 φλιτζάνι Χουρμάδες, χωρίς κουκούτσι
  • 1 κ.σ. Λάδι Καρύδας, λιωμένο
  • 1 κ.γ. Εκχύλισμα Βανίλιας
  • 1/4 κ.γ. Θαλασσινό Αλάτι

Για την Γέμιση του vegan cheesecake φράουλα:

  • 2 φλιτζάνια ωμά Κάσιους, (εμποτισμένα για τουλάχιστον 2 έως 4 ώρες)
  • 1 φλιτζάνι Λάδι Καρύδας, λιωμένο
  • 1/4 φλιτζάνι σιρόπι Σφένδαμου
  • 1 κ.σ. Χυμό Λεμονιού
  • 1 κ.γ. Εκχύλισμα Βανίλιας
  • 5 φλιτζάνια Φράουλες
  • Θαλασσινό Αλάτι,  μικρού κόκκου

Για το Σερβίρισμα (προαιρετικά):

  • Επιπλέον Φράουλες
  • Σαντιγί Καρύδας
Vegan Cheesecake Φράουλας χωρίς ψήσιμο και γλουτένη ωμοφαγική συνταγή γλυκό

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Για την Βάση του vegan cheesecake:

  • Προσθέτουμε τα αμύγδαλα και τα καρύδια στο μπολ ενός επεξεργαστή τροφίμων και επεξεργαζόμαστε για λίγα δευτερόλεπτα έως ότου θρυμματιστούν.
  • Προσθέτουμε τους χουρμάδες και επεξεργαζόμαστε ξανά έως ότου όλα αρχίσουν να κολλάνε ελαφρώς όταν τα πιέζονται μεταξύ των δακτύλων μας.
  • Περιχύνουμε σε λιωμένο λάδι καρύδας και εκχύλισμα βανίλιας και επεξεργαζόμαστε μέχρι να συνδυαστούν.
  • Στη συνέχεια πιέζουμε στο κάτω μέρος φορμών σιλικόνης ή φόρμας ελατηρίου και τοποθετούμε στον καταψύκτη για να σταθεροποιηθούν ενώ ετοιμάζουμε τη γέμιση.

Για την Γέμιση του vegan cheesecake φράουλα:

  • Στραγγίζουμε τα κάσιους από έχουμε ήδη μουλιάσει και ξεπλένουμε με νερό. Τα προσθέτουμε σε ένα μπλέντερ υψηλής ταχύτητας ή έναν επεξεργαστή τροφίμων μαζί με τα υπόλοιπα συστατικά της γέμισης του vegan cheesecake με τη σειρά που παρατίθενται και αναμειγνύονται μέχρι να μαλακώσουν. Ίσως χρειαστεί να σταματήσουμε και να ξύσουμε τα κάτω μέρος ή να ανακατέψουμε το μείγμα για να το βοηθήσουμε να αναμιχθεί εάν δεν χρησιμοποιούμε μπλέντερ υψηλής ταχύτητας. Όταν είναι έτοιμο, το μείγμα θα είναι εντελώς λείο, παχύ και κρεμώδες.
  • Ρίχνουμε το μείγμα στους στις φόρμες σιλικόνης και τα βάζουμε στον καταψύκτη για 2-3 ώρες για να σταθεροποιηθούν.
  • Γαρνίρουμε με μερικές φρέσκες φράουλες ή σαντιγί καρύδας.

Απολαμβάνουμε!

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Όταν στερεοποιηθούν, μπορούν να διατηρηθούν στο ψυγείο για μερικές ημέρες. Επίσης παγώνουν υπέροχα. Απλά αφήστε τα να ξεπαγώσουν για 10-15 λεπτά πριν το φαγητό.

Περισσότερες Vegan Συνταγές

Vegan Κροκέτες Γογγύλι (Ρέβα) εμπνευσμένες από την Κινέζικη Κουζίνα
Vegan Αλμυρά Τηγανιτά Κέικ Γλυκοπατάτας

διαβάστε επίσης στο VeganWorld.gr

Μενού
error: Content is protected !!