
Vegan Πέστο με Κάσιους και Αβοκάντο
Βίγκαν Πέστο με Κάσιους και Αβοκάντο – ελαφριά πικάντικη γεύση
Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά
Μερίδες 2
ΥΛΙΚΑ
- 2 φλιτζάνια φρέσκο Βασιλικό
- 1 σκελίδα Σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 15 Κάσιους αλατισμένα
- 5 Κάσιους με πικάντικη γεύση (θα τα βρείτε στο Lidl)
- 1 κ.γ. Ελαιόλαδο
- 1 μεσαίο Λεμόνι, χυμό
- 1 ώριμο Αβοκάντο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Φτιάχνουμε το πέστο προσθέτοντας βασιλικό, σκόρδο, τα κάσιους και χυμό λεμονιού σε έναν επεξεργαστή τροφίμων και περιστρέφουμε. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και επεξεργαζόμαστε λίγο περισσότερο το μείγμα μέχρι να είναι κρεμώδες και λείο.
- Προσθέτουμε το αβοκάντο τελευταίο και πολτοποιούμε λίγο ακόμα. Πρέπει να είναι παχύ αλλά ρευστό.
- Μπορούμε να το διατηρήσουμε στο ψυγείο έως και 2 ημέρες.

