Vegan Ισπανική Ομελέτα

Vegan Ομελέτα συνταγή

Vegan Ομελέτα

Μια vegan ισπανική ομελέτα που είναι τόσο απλή αλλά ταυτόχρονα τόσο νόστιμη!

Προετοιμασία 10 λεπτά

Μαγείρεμα 30 λεπτά

Μερίδες 8 κομμάτια

ΥΛΙΚΑ

  • 1 μεγάλο κόκκινο Κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
  • 300 γραμμάρια Πατάτες, κομμένες σε μεσαίες φέτες
  • 1 φλιτζάνι Ρεβυθάλευρο
  • 2 κουταλιές της σούπας Ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι Νερό
  • Αλάτι & Πιπέρι
  • Πάπρικα
Vegan Ομελέτα ρεβυθάλευρο συνταγή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Ζεσταίνουμε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι και προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τις πατάτες. Μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για περίπου 20 λεπτά μέχρι να μαγειρευτούν οι πατάτες. Προσθέστε πολύ λίγο νερό, αν χρειαστεί, για να βοηθήσετε τις πατάτες να μαλακώσουν.
  • Σε ένα μπολ ανακατέψτε το ρεβυθάλευρο, το νερό, το αλάτι και το πιπέρι.
  • Μόλις μαγειρευτούν οι πατάτες και τα κρεμμύδια, μεταφέρετε τα στο μπολ με το μείγμα σας και ανακατέψτε απαλά για να τα συνδυάσετε όλα τα υλικά καλά μαζί.
  • Ξεπλένουμε το τηγάνι και ζεσταίνουμε την υπόλοιπη 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο.
  • Αδειάστε το μείγμα σας στο τηγάνι και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά για 5-8 λεπτά μέχρι να μαγειρευτεί το κάτω μέρος.
  • Μόλις αρχίσει να μαγειρεύεται το πάνω μέρος, αναποδογυρίστε την ομελέτα, χρησιμοποιώντας ένα πιάτο.
  • Όταν και οι δύο πλευρές έχουν πάρει ένα καφέ χρώμα, κόβουμε σε 8 φέτες και σερβίρουμε την ομελέτα ζεστή ή κρύα. Διατηρείται καλά μέχρι 3 ημέρες στο ψυγείο.

Απολαύστε!!!

Τονωτικό vegan smoothie με Πιτάγια
Φθινοπωρινό Smoothie με Κάστανα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μενού
error: Content is protected !!