What’s with Wheat?
2016 ‧ Documentary ‧ 1h 19m
Το σιτάρι άλλαξε δραματικά, δεν μοιάζει καν με αυτό που έμοιαζε κάποτε. Επίσης, όχι μόνο βλέπουμε μεγαλύτερη ευαισθησία στον σίτο και δυσανεξία στη γλουτένη, παρατηρείται επίσης μια ισχυρή σχέση μεταξύ γλουτένης και αυτοάνοσων ασθενειών. Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι υποφέρουν από κακή υγεία και δεν συνειδητοποιούν ότι είναι αποτέλεσμα των επιλογών τους στα τρόφιμα . Κάποιοι υποθέτουν ότι είναι μέρος της γενετικής τους ή το σώμα αλλάζει καθώς μεγαλώνουν. Οι άνθρωποι πρέπει να αποκτήσουν εκπαίδευση και γνώση. Πρέπει να αρχίσουν να κάνουν αλλαγές για να βελτιώσουν την υγεία των παιδιών τους και των μελλοντικών γενεών.
Το What’s with Wheat? είναι μια αποκαλυπτική έρευνα, που βοηθά να απαντήσουμε στις καυτές ερωτήσεις για την υγεία μας σήμερα. Αυτό το ντοκιμαντέρ διαθέτει 15 παγκόσμιους εμπειρογνώμονες που ρίχνουν φως στο τι συμβαίνει σήμερα με το σιτάρι.