
Η πρώτη Vegan Chef Σχολή στην Ελλάδα είναι γεγονός!
Έναρξη: Οκτώβριος 2019
Εισηγητές: Νίκος Γαϊτάνος, Vegan Chef
Διάρκεια: 1) 420 ώρες , 2) 840 ώρες
Τόπος Διεξαγωγής: ΙΕΚ ΣΒΙΕ – Πλ. Κάνιγγος 15-17, Αθήνα
Vegan Chef Σχολή – Θεματικές ενότητες
Ελληνική Κουζίνα – Μεσογειακή Κουζίνα – Ασιατική Κουζίνα – Μεξικάνικη Κουζίνα – Εξωτικές κουζίνες – Street Food – Πρώτες Ύλες – Συνδυασμός Θρεπτικών Συστατικών – Φυτικό Γάλα και Φυτικά Τυριά – Vegan Sushi – Τεχνικές Fake Meat & Fake Fish – Πρακτική Άσκηση
Προς ποιους απευθύνεται
- Επαγγελματίες Chef μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
- Σπουδαστές Μαγειρικής, Αρτοποιείας & Ζαχαροπλαστικής-Ξενοδοχειακών
- Ιδιοκτήτες και Στελέχη Επιχειρήσεων Εστίασης και Ξενοδοχείων
- Ερασιτέχνες-λάτρεις της μαγειρικής και της υγιεινής διατροφής

Δηλώσεις συμμετοχής
Δηλώστε άμεσα το ενδιαφέρον σας και αποκτήστε 20% έκπτωση επί των διδάκτρων! Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.
Vegan Chef Νίκος Γαϊτάνος
Ο Vegan Chef Νίκος Γαϊτάνος, υπεύθυνος του νέου, πιστοποιημένου προγράμματος σπουδών, στοχεύει στο να μυήσει επαγγελματίες και μη, στα μυστικά της νέας κυρίαρχης τάσης στον κόσμο της γαστρονομίας και διατροφής . Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν ειδικές τεχνικές και vegan συνταγές, αλλά και να δημιουργήσουν menu για vegan εστιατόρια.
Ο Νίκος Γαϊτάνος είναι αποκλειστικά chef vegan & χορτοφαγικής διατροφής. Πήρε την απόφαση να στραφεί στην vegan κουζίνα πριν από 15 χρόνια, κάτι που για πολλούς φαινόταν αδιανόητο εκείνα τα χρόνια. Έχει προϋπηρεσία στα περισσότερα Vegetarian/Vegan εστιατόρια της Ελλάδας. Επίσης έχει αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία μέσω της συνεργασίας του με vegan εστιατόρια στο εξωτερικό. Αυτή την στιγμή είναι Head Chef στο Vegan Nation, Guest chef στο rOOTS και ιδιοκτήτης και ιδρυτής του Dirty Vegan streetfood. Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί στο Top Secret Vegan Cafe και στο Avocado: Food For Life.