Χορταστική Vegan παραλλαγή της Ελληνικής Σαλάτας

Vegan Ελληνική Σαλάτα με Κεμπάπ Σόγιας βίγκαν_συνταγή

Ελληνική Σαλάτα με Κεμπάπ Σόγιας

Γευστική και Χορταστική vegan παραλλαγή της Ελληνικής Σαλάτας!

Vegan Συνταγή, Χωρίς Γλουτένη

Χρόνος Προετοιμασίας 10 λεπτά

Χρόνος Μαγειρέματος 15 λεπτά

ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 25 λεπτά

Μερίδες 2

ΥΛΙΚΑ

  • 100 γρ. Κεμπάπ Σόγιας
  • 2 κ.σ. Μείγμα Μπαχαρικών για κρέας
  • Ελαιόλαδο
  • 2 Ντομάτες
  • ½ Πράσινη Πιπεριά
  • 3 Αγγουράκια
  • 1 κ.σ. Κάπαρη
  • 1 ώριμο Αβοκάντο
  • Θαλασσινό Αλάτι
  • Μαύρο Πιπέρι
  • ½ κ.γ. Ξύδι (προαιρετικό)
  • Φύλλα Βασιλικού (προαιρετικό)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Προετοιμάζουμε το κεμπάπ σόγιας  σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Ζεσταίνουμε 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι. Μόλις ζεσταθεί το λάδι, προσθέτουμε τα κομμάτια κεμπάπ σόγιας. Σοτάρουμε, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν.
  • Χαμηλώνουμε την φωτιά και προσθέτουμε το μείγμα μπαχαρικών, θαλασσινό αλάτι και μαύρο πιπέρι. Αφήνουμε να τηγανιστούν για ένα λεπτό περίπου ακόμα.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ προσθέτουμε τις κομμένες ντομάτες, αγγούρι, πιπεριά, κάπαρη, φύλλα βασιλικού, ελαιόλαδο, λίγο αλάτι και ξύδι. Ανακατεύουμε καλά.
  • Τέλος, προσθέτουμε το κομμένο αβοκάντο και το κεμπάπ σόγιας και απολαμβάνουμε!
Vegan Ελληνική Σαλάτα με Κεμπάπ Σόγιας_βίγκαν συνταγή

Περισσότερες Vegan Συνταγές

Κτηνοτροφία: «γενναίοι» εργαζόμενοι που φορούν πάνες ενηλίκων
Πεπόνι Spritzer με κεράσια

διαβάστε επίσης στο VeganWorld.gr

error: Content is protected !!